Un Nou Començament Emocionant! Obrint les Portes del Centre Metot

I ja ha arribat el dia tan esperat !!!! Amb molta emoció i gratitud tenim el plaer d’anunciar-vos que inaugurem el Centre Metot.

Aquest Centre multidisciplinari és molt més que un establiment nou; és un somni convertit en realitat on nosaltres hem posat totes les nostres energies per tal de poder fer un servei a la nostra comunitat de manera profunda i significativa.

El Centre Metot pretén ser un referent en el suport integral per tal d’aconseguir un benestar més ple. Ens enfoquem a brindar atenció i valoració pedagògica, psicològica i logopèdia, abordant sempre tota la dimensió de la persona, com un tot. I és per això que l’educació emocional juga un paper tan important tant si parlem de nens o d’adults.

Més enllà de ser “només” un centre, el Centre Metot aspira a ser una llar de suport i creixement. Cada somriure que compartim, cada obstacle que superem i cada èxit que celebrem seran testimonis del nostre compromís amb el vostre benestar. Som aquí per aprendre de vosaltres tant com vosaltres apreneu de nosaltres, i junts formarem una comunitat dedicada a créixer, superar i brillar.

Dins l’àmbit pedagògic voldríem explicar-vos , també, que ens agrada compartir amb vosaltres totes les fites que aconsegueixen els vostres fills i filles doncs el paper de vosaltres, la família, és molt important per aconseguir els objectius que volem assolir. Tanmateix pensem que és molt important la coordinació amb l’escola doncs cal treballar plegats per avançar, per trobar millores. No parlem d’un reforç, concretament parlem d’una intervenció pedagògica que va més enllà dels continguts curriculars doncs haurem d’incidir en el perquè de les dificultats que apareixen, com se sent l’alumne/a, quines pautes cal donar per recuperar la seva confiança …

En l’àmbit psicològic ens dirigim tant a nens/es, adolescents i adults. Avui dia és molt important preservar la nostra salut mental, no deixar que les qüestions diàries ens treguin energia o motivació. Les raons per anar al psicòleg són variades i molt diferents però el més important és detectar-les, acceptar-les i buscar la solució. En aquest sentit oferim un espai i una atenció professional, amb experiència, on podem practicar l’escolta activa i trobar estratègies de millora.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquest emocionant viatge on plegats explorarem els camins a un millor demà!

Comparteix aquest article en...

Contacte Política de Privacitat Política de Galetes Avís Legal

© 2012-2023 Centre Metot. Tots els drets reservats.